tirsdag 11. desember 2012

Hei. Da er vi i full gang med juleforberedelser i Solungen. Vi har bakt pepperkaker og lagd litt "hemmeligheter" ;-)
Vi har hatt en kjempekoselig lysfrokost, der barna kunne ta med seg mamma`n, pappa`n og søsknene sine for å kose seg en tidlig førjulsmorgen. Det var masse god mat og mye levende lys. Og for ikke å glemme Solungens hjemmelagde prim, nam nam!!

Nå er vi igang med å forberede Lucia. Vi baker lussekatter og øver oss på "svart senker natten seg".
Det er klubben, de største barna i barnehagen som skal gå Lucia tog i barnehagen den 13.12 kl 0730. Og det blir servert lussekatter, til foreldre, barn og personale.

Neste uke blir det en juleavslutning i Solungen. Den minste avdelingen skal holde den tradisjonelle nissefesten på dagtid med grøt, utkledde barn og voksne som rødnisser og kanskje noen blånisser. Kanskje det bli et besøk også?

De store avdelingene skal ha julebord. Dette prøvde vi for første gang i fjor, og det var meget vellykket:-)
Julebordet holdes på kveldstid, barna kommer julepyntet i de fineste kjoler og dresser. De sitter ved pyntet langbord og spiser masse god tradisjonell julemat. Ribbe, pølse, medisterkaker, kalkun, sjy, grønnsaker og poteter. Til dessert blir det servert is.
Innimellom munnfuller med mat, blir det også tid til noen julesanger.
Dette er en veldig koselig og spesiell kveld for barn og personalet(som i dag er servitører), ingen foreldre er tilstede.
Helt til slutt på festen kommer det kanskje ett besøk her også? Hvem vet? ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar